IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синди Крауфорд и съпругът ѝ приличат на младоженци

6 декември 2013 13 03

Двамата продължават да ходят ръка за ръка след 15 години брак

Синди и Ранди; Снимка: Spalsh News

Синди и Ранди; Снимка: Spalsh News

Синди Крауфорд и съпругът ѝ Ранди Гербер продължават да се държат за ръце, когато се разхождат, сякаш са влюбени младоженци.

Супермоделът и ресторантьорът са заедно повече от 15 години и имат две деца – Пресли и Кая. Бракът на двойката отдавна е сочен за много успешен и хората често се интересуват от тайната на щастливия им съюз.
И тях обаче не ги подминаха слуховете от жълтите медии. През февруари списание Star написа, че Синди е флиртувала с риалити звездата Броди Дженър, докато е купонясвала в хотел „Malibu Inn“. Информацията, разбира се, се оказа лъжа.
Историята на щастливата двойка е следната: Двамата стават приятели по времето когато тя е омъжена за Ричард Гиър. Именно приятелството между Синди и Ранди е в основата на техния щастлив брак. „Аз знам, че той винаги ще бъде мой приятел, без значение от обстоятелствата“, каза Синди пред списание Vogue през март/2013.

„Ние с Ранди се уважаваме и подкрепяме взаимно във всяка област на живота – родителството, бизнес, хобита. Наистина се вслушваме един в друг.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари