IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Братът на Пол Уокър ще го замести в „Бързи и яростни 7“

14 декември 2013 06 55

25-годишният Коуди бил по-младо копие на известния си роднина

Пол Уокър, Снимка: Reuters

Пол Уокър, Снимка: Reuters

По-малкият брат на загиналия актьор Пол Уокър – Коуди, е бил помолен да го замести на снимачната площадка на „Бързи и яростни 7“. 40-годишната звезда почина драматично на 30 ноември, докато се возеше в порше на приятел, което се заби с висока скорост в дърво по улиците на Санта Кларита, Калифорния. Коуди е каскадьор по професия, освен това доста си прилича със своя мъртъв брат и продуцентите на екшъна са решили, че е точният човек, който може да го замести.

Пол вече беше започнал да се снима за лентата, когато инцидентът се случи. Филмовият екип смята, че героят му трябва да остане в екшъна и той да бъде завършен в почит на Уокър.

„Продуцентите решиха да се срещнат с брата на Пол след като Пол загина. На тях им трябваше някой, който да прилича на Уокър, за да довършат филма и се зарадваха, когато установиха, че Коуди е негово по-младо копие“, каза източник пред MailOnline

25-годишният каскадьор живее в Орегон, но след погребението на брат си е останал при майка им в Лос Анджелис. Предполага се, че Коуди ще се съгласи, защото иска да почете брат си, който обожаваше продукцията и се снима в нея цели шест пъти.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари