IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Клинт Истууд отказва да плаща издръжка

21 декември 2013 07 42

Няма да плаща и съдебните такси на Дина по развода

Клинт и Дина, Снимка: Reuters

Клинт и Дина, Снимка: Reuters

Актьорът Клинт Истууд не възнамерява да плаща издръжка на съпругата си Дина, с която в момента е в развод. Кинолегендата, чието състояние е оценено на 350 млн. долара, приключва брака си след 17 години семеен живот в тежка съдебна битка. Истууд не иска повече да се грижи за Дина и дори е заявил, че няма да плаща нейните съдебни такси, нито да ѝ осигурява висок стандарт на живот, както до момента.

Освен това Клинт ще се бори и за пълно попечителство над 16-годишната им дъщеря Морган.

83-годишният актьор и режисьор обяви, че се развежда през октомври тази година, като добави, че не живее със съпругата си от близо 18 месеца. В момента звездата си има нова приятелка – Ерика Томлисън-Фишър, която е бившата съпруга на ексгаджето на Дина Скот Фишър.

Междувременно настоящата законна половинка на актьора неотдавна каза, че не го вини за развода, а смята, че той е причинен от злонамерени хора, които са объркали семейството ѝ. Официалната причина за разтрогването на брака им е „непреодолими различия“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари