IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рита Ора с нов приятел

6 януари 2014 10 00

По време на снимки за рекламен клип в Ню Йорк певицата бе изненадана с неочаквани ласки

Рита Ора Снимка: Instagram

Рита Ора Снимка: Instagram

Новата 2014-та се очертава да бъде доста наситена с новини около Рита Ора, която още през декември засне рекламен клип, но не към нейна песен, а за представянето на новия аромат на DKNY, който ще бъде лансиран през есента на 2014-та.

По време на снимките в Ню Йорк, певицата намери нов четириног приятел, с който очевидно ласките доста са се разгорещили, за да се хареса на екипа ѝ, който от своя страна забавил снимките. Сензацията е била доста голяма, тъй като предизвикала учудване у минувачите по Таймс Скуеър.

Това още веднъж доказва, че не само стилът, но и енергичното излъчване са направили впечатление на екипа на DKNY, за да спрат избора си върху русокосата фурия.

Макар и облечена в тънко черно кожено яке и тесни черни дънки, Рита Ора е издържала геройски на минусовите температури, като от време на време се е увивала в топло одеяло и според очевидците нито за миг не е свалила черните си топли ботуши. Гримът ѝ бе с класическите за нея акценти като червено червило, плътни вежди и черна очна линия.

Характерният за стила ѝ подпис не бе променен от модна марка като DKNY, а Рита Ора пусна в социалната мрежа Instagram първи суров кадър от рекламната кампания за американската модна марка.

Кадър от новата рекламна кампания на DKNY, чието лице е Рита Ора. Снимка: Instagram

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари