IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сара Джесика Паркър иска „Сексът и градът 3“

8 януари 2014 12 48

Актрисата ще разгледа възможността за заснемането на „една последна глава“ на популярната история

Сара Джесика Паркър; Снимка: Reuters

Сара Джесика Паркър; Снимка: Reuters

„Сексът и градът“ се превърна в любимия сериал на милиони жени по целия свят. След шест невероятно успешни сезона, през 2004 година приказката на Кари Брадшоу и нейните приятелки завърши.

Четири години по-късно се появи първият игрален филм „Сексът и градът“, а след две години (през 2010 година) неговата втора част. Доскоро се смяташе, че няма да има повече продължения на проекта, но изглежда това не е сигурно.

Сара Джесика Паркър сподели, че ще разгледа възможността за „Сексът и градът 3“. Изглежда 48-годишната актриса не е готова да захвърли обувките си Manolo Blahnik (с които стана известна в сериала).

Звездата признава, че ще бъде щастлива отново да пресъздаде образа на модната икона Кари Брадшоу на големия екран.

Пред списание InStyle Сара Джесика сподели: „Част от мен смята, че има още една последна глава, която трябва да се разкаже. Но времето е нещо странно. Това не е решение, което може да чака вечно“.

През месец декември миналата година Кристин Дейвис (Шарлот) призна, че има „дискусия“ за евентуално продължение на известния филм.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

... ( преди 10 години )
Толкова ми е неприятна тази актриса, че нямам думи. С този нейн "стил" винаги ми е напомняла за буфанта. И колкото и да харесвах сериала, то преиграването и винаги ми идваше в повече.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар