IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джулия Робъртс: След 30 животът е блаженство

13 януари 2014 12 42

Актрисата споделя, че най-доброто време за нея е започнало след края на 20-те ѝ години

Джулия Робъртс; Снимка: Reuters

Джулия Робъртс; Снимка: Reuters

Красивата и неостаряваща Джулия Робъртс определя живота си след 30 като истинско „блаженство“. Явно наградената с „Оскар“ актриса няма нищо против факта, че отдавна вече не е на 20. Всъщност 46-годишната звезда споделя, че последните 16 години са най-доброто време от живота ѝ. Проблемът бил, че като по-млада Джулия имала много задръжки.

„Докато бях на 30 плюс, всеки човек в света, който обичах и обожавах, беше с мен. Аз бях много развълнувана и не можех да разбера гибелния тон, за това, че остарявам“, откровено споделя талантливата актриса. Тя признава още, че оттогава животът ѝ се е превърнал в блаженство. „Ако знаех, че на 30 е толкова забавно, щях да го направя на 22“, допълва Джулия Робъртс.

Звездата изобщо не се притеснява за остаряването, а вместо това иска да се съсредоточи върху своята актьорска кариера, пресъздавайки най-добрите роли, които може. Разбира се, грижовната Джулия се надява също така да бъде „фантастична майка“ на трите си деца.

Пред вестник Sun носителката на „Оскар“ споделя: „Щастието придобива различни форми, както това, че остарявате, ставате по-мъдри, имате повече приятели и се задълбочавате във взаимоотношенията си в живота“.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари