IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян живеела във фитнеса

25 януари 2014 11 19

Риалити звездата била обсебена от мисълта да стане по-слаба отпреди бременността си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Риалити звездата Ким Кардашян била напълно обсебена от тялото си и по-точно от това да стане супер слаба. Красивата брюнетка, която е сгодена за бащата на дъщеря си Норт – рапъра Кание Уест, в момента се готви за третата си сватба с него. Церемонията трябва да се състои през идното лято в Париж и Ким била категорична, че трябва да изглежда перфектно в третата си булчинска рокля.

Според слуховете бъдещата булка почти живеела в залата за фитнес и била на супер строг хранителен режим. „Тя не е яла въглехидрати от 4 месеца. Ким иска да стане по-слаба дори от времето преди да забременее. Тя е готова да направи всичко, за да постигне целта си“, казва неин приятел. „Тя отчаяно иска да влезе в най-малкия размер булчинска рокля.“

Според информаторът Ким живеела на пилешко месо и риба на скара в комбинация със задушени зеленчуци. Тя вманиачено брояла калориите на абсолютно всичко, което приемала и вече е отслабнала с 20 килограма.

„Тя призна, че сватбата ѝ е огромен мотиватор за мечтата ѝ за ново тяло, но истинската причина е, че тя иска да бъде приета от модния елит. Тя мечтае да застане на корицата на Vogue един ден. Кание убеждава главната редакторка на списанието Анна Уинтур, да сложи любимата му на корицата като булка“, обяснява източникът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари