IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бракът на Джъстин Тимбърлейк е заплашен?

5 февруари 2014 12 27

Бабата на певеца се притеснява, че внукът ѝ и съпругата му Джесика не прекарват достатъчно време заедно

Джъстин и Джесика; Снимка: Reuters

Джъстин и Джесика; Снимка: Reuters

Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл са смятани за едни от най-стабилните звездни семейства. Около тях няма скандали, изневери или някакви индикации за проблеми. Не така обаче смята бабата на певеца.

Сади Бомар е притеснена, че внукът ѝ и съпругата му не прекарват достатъчно време заедно. Джъстин и Джесика сключиха брак през 2012 година, но заради своите ангажименти, известната двойка прекарва много време разделена. Ето защо бабата на певеца смята, че разстоянието може да навреди на брака на Джъстин Тимбърлейк.

„Те са женени, но са толкова заети, и двамата, много е трудно. Аз съм сигурна, че ще имат деца, когато дойде правилното време, но определено не сега. Те наистина се обичат искрено, но са разделени по много време, което е много трудно за тях“, споделя Сади Бомар.

Бабата на певеца признава още пред вестник Sun, че Джесика е тази, която намира разстоянието между нея и Джъстин за особено трудно. „Ако той не се върне през нощта, това натоварва нещата, разбира се, че е така. Аз вярвам в тях и знам, че се обичат, просто имат нужда от време заедно“, казва още Сади Бомар.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари