IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Не Бийбър, а Гомес потърси професионална помощ

6 февруари 2014 06 30

Селена е останала в клиника две седмици, за да прочисти главата си и да бъде насаме със себе си

Снимка: сп.Seventeen

Снимка: сп.Seventeen

Селена Гомес изглежда мила, сладка, зряла и много уравновесена. Дамата обаче си има своите вътрешни противоречия и проблеми и е решила да се довери на специалисти, като посети рехабилитационна клиника. В началото на януари певицата е прекарала две седмици в медицинското заведение, където се приемат пациенти на възраст между 18 и 26 години и се лекуват от „емоционална травма, пристрастеност или тревожност“, пише Female First, позовавайки се на говорителите на звездата.

Официалният представител на дамата заяви, че тя не е лекувала зависимост към наркотици или алкохол. Близки до бившата звезда на Дисни пък издадоха, че досущ като експоловинката си Джъстин Бийбър, тя е прекалявала с купоните.

„Нейното семейство и близките ѝ се тревожеха, че тя не спира с партитата. Някои от тях бяха доста диви. Родителите ѝ много искаха да ѝ помогнат и я окуражиха да влезе в клиника. Приятелите ѝ също настояваха тя да потърси професионална помощ“, сподели източник пред RadarOnline.com.

От приближения кръг на Гомес държат да се знае, че тя няма някакви здравословни проблеми или че не е „излязла от контрол“, а просто е имала нужда от почивка и време за себе си, защото работи без да спира от шест години.

„Селена имаше нужда от време за себе си. Тя осъзна, че ѝ трябва помощ“, сподели неин близък.

Слухове разказват, че Селена често е пушела трева заедно с Бийбър. Този месец звездата започна турнето си в Австралия, но тези дни го прекрати временно, за да „отдели време за себе си“.

Миналия месец актрисата си размени серия обидни sms-и с Бийбър, в които настояваше той да посети клиника, заради това, че изпуска живота си извън контрол с буйното си и некоординирано поведение. Тогава канадецът ѝ се изсмя и ѝ каза, че няма да го направи и че приключва с нея.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари