IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кланът Бранджелина се завърна в Щатите

6 февруари 2014 07 59

Брад, Анджи и потомството им стъпиха на американска земя след месеци в странство

Снимка;Splash News

Снимка;Splash News

Анджелина Джоли, Брад Пит и 6-те им очарователни деца се завърнаха отново в САЩ. след месеци в странство. Семейството се приземи на летището в Лос Анджелис, пристигайки от Австралия.

Великолепната актриса, която вече се изявява по-често като режисьор, прекара около два месеца на държавата континент, където снимаше своя последен филм „Unbroken“

На финалната си вечер в Австралия, Пит и Джоли бяха фотографирани ръка за ръка в един от най-луксозните крайбрежни ресторанти в Голд Коуст.

„Те изглеждаха много влюбени през цялата вечер и като цяло демонстрираха щастие“, каза собственикът на ресторанта Адел Блеймур за списание Us Weekly. Предполага се, че семейството се е върнало обратно в Щатите, за премиерата на новия филм на Джоли „Maleficent“, която трябва да се състои идната седмица.

Другата основателна причина холивудската двойка да е отново у дома, са наградите „Оскар“, които ще се проведат на 2 март. Пит е продуцент и участва в лентата на един от основните претенденти за наградата „Филм на годината“, а именно драмата „12 години в робство“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари