IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Райън Гослинг скъсал с Ева Мендес, защото тя не искала да създава семейство

6 февруари 2014 11 07

В началото на седмицата се появи слух, че актрисата е бременна, но той се оказа лъжа

Ева Мендес и Райън,Снимка: Spash news

Ева Мендес и Райън,Снимка: Spash news

Райън Гослинг и Ева Мендес наистина са скъсали, но причината не била в неговото нежелание да се ожени за нея, а точно обратното – тя не искала да създава семейство.

Звездната двойка беше заедно в продължение на две години. Двамата се запознаха и влюбиха на снимачната площадка на лентата „The Place Beyond The Pines“.

Според слуховете Ева и Райън са се разделили окончателно по Коледа.

„Те решиха да поемат по различни пътища за добро“, заявява техен приближен пред списание „InTouch“.

„Между тях няма лоши чувства, освен това те не бързат да се обвързват с други хора точно сега.„ 33-годишният Гослинг и 39-годишната Мендес са решили да си дадат временна почивка, тъй като тя не желаела да бърза към следващата стъпка – брак и деца.

„Ева обича Холивуд, партитата, блясъка. Тя обича да излиза и да се забавлява, докато Райън предпочита домашния уют и тишината. Това много ги разделяше“, твърди източникът.

В началото на седмицата се появиха слухове, че Ева е бременна, защото отказала да мине през скенер на летището, но говорителят на звездата отрече твърденията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

titi ( преди 10 години )