IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синът на Шер я обяви за коравосърдечна

7 февруари 2014 06 33

Музикалната легенда се отдръпна от детето си и съпругата му

Илайджа, Снимка: Getty

Илайджа, Снимка: Getty

Илайджа Блу (37), синът на Шер и рок легендата Грег Алман, обяви майка си за коравосърдечна жена и сподели, че е дълбоко обиден от отношението ѝ, след като тя се отдръпна от него и съпругата му и дори не дойде на сватбата му.

„Винаги съм бил черната овца на семейството. Имаме доста върхове и падения и сега не изживявам най-добрите си моменти“, сподели Блу пред National Enquirer. Мъжът разкри, че майка му не общува с него от месеци и дори не е направила опит да се видят от октомври насам. Шер е пропуснала сватбата му с Мари Кинг (на 1 декември) и се е дистанцирала от него и съпругата му по празниците.

„Коледа е времето, когато семейството трябва да бъде заедно“, каза Илайджа. Блу добави още, че проблемите с майка му са започнали от октомври миналата година. Наложило се е дори той и Мари да се изнесат от имението ѝ в Малибу.

Въпреки че Шер се държи доста дистанцирано, Илайджа се надява ледовете помежду им да се стопят. От думите му изглежда, че музикалната легенда не е в много добри отношения със снаха си. „И двете са силни жени. Мисля, че уважението го има и те просто си блъскат главите“, каза Блу.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари