IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аштън Кътчър: Пич (Чарли Шийн), млъквай най-накрая!

7 февруари 2014 07 00

На актьора му писна да бъде публично оплюван от Шийн

Снимка: ABC

Снимка: ABC

През 2011 г. Аштън Кътчър замени Чарли Шийн в сериала „Двама мъже и половина“. Тогава продуцентът на комедията се скара с Шийн и го изгони, убивайки героя му. Години по-късно Чарли, който вече има собствено шоу – Anger Management – не спира да се заяжда с Кътчър и да критикува играта и таланта му.

На Аштън най-накрая му писна и в шоуто на Джими Кимел заяви в ефир:

„Може ли само за минутка да отправя публично послание към Чарли? Пич, млъквай най-накрая! Достатъчно! Минаха три години и ти продължаваш да се заяждаш с мен в Twitter?“.

Кътчър, който излиза с колежката си Мила Кунис, сподели още, че според него Шийн вече трябвало да превъзмогне факта, че не е част от сериала и да продължи напред.

Чарли започна своята онлайн война с Аштън още в началото на 2012 г., когато каза пред сайта TMZ:

„Омръзна ми да се преструвам, че играта на Аштън става за нещо. Омръзна ми да лъжа и да се преструвам, че шоуто не е отвратително. Не е лично, просто ми е жал за него. Той просто е заклещен в този лош сюжет“.

През няколко месеца Шийн не пропускаше да вметне по нещо язвително за сериала и главния му герой, като последното „включване“ на актьора по темата бе миналия месец, когато писа на бившия си колега Джон Крайер и го подкачи за дружбата му с Аштън.

След обръщението си към Чарли Кътчър призна, че се чувства добре в сериала и няма проблеми нито с екипа, нито със сюжета. „Това е третата ми година в шоуто и се чувствам като у дома.“, обясни звездата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари