IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Енрике Иглесиас никога не се е дрогирал

7 февруари 2014 12 35

Той смята, че няма нищо лошо звезди като Джъстин Бийбър да експериментират с незаконни вещества, стига да знаят кога да спрат

Енрике Иглесиас; Снимка: Reuters

Енрике Иглесиас; Снимка: Reuters

Енрике Иглесиас никога не е употребявал наркотици. Певецът твърди, че в нито един момент не е бил изкушаван да опитва незаконни вещества, въпреки че е заобиколен от хора от музикалния бранш, които редовно взимат кокаин.

„Аз никога не съм бил изкушаван от наркотиците. Много пъти са ме питали:

„Ти не взимаш кока? Но ти си в музикалната индустрия”, признава Енрике. Звездата споделя още, че предпочита да пие по едно питие, чаша ром. Той предпочита алкохола, защото може да се контролира.

Въпреки че самият певец не е фен на наркотиците, изглежда оправдава своите по-млади колеги. Например, Енрике смята, че Джъстин Бийбър е просто млад и сега експериментира с живота. Съветът на Иглесиас обаче е, младата звезда да се обгради от хора, които го подкрепят, преди нещата да излязат съвсем извън контрол.


Пред вестник Daily Mirror Енрике обясни: „Това е често срещано в този бизнес. Има хора, които казват само „да, да”, а човек се нуждае от хора, които не се страхуват да му кажат „не”. Според певеца от решаващо значение в подобна ситуация е човек да осъзнае, че е направил грешка.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари