IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Холивуд отдаде последна почит на Филип Сиймор Хофман

9 февруари 2014 07 00

Кейт Бланшет и Ейми Адамс са сред звездите, които почетоха в последния му път актьора Филип Сиймор Хoфман

Мими О'Конъл и трите ѝ деца от Филип Сиймор Хофман по време на погребението му  Снимка: Reuters

Мими О'Конъл и трите ѝ деца от Филип Сиймор Хофман по време на погребението му Снимка: Reuters

Някои от най-големите имена на Холивуд сред които Мерил Стрийп, Хоакин Финикс, Мишел Уилямс, Кейт Бланшет, Ейми Адамс и други се присъединиха към семейството на починалия Филип Сиймор Хофман. Мими О'Донъл, партньорката на Филип, бе видимо разстроена, напускайки апартамента си в Ню Йорк на път за погребението с трите си деца от Хофман – Купър (10 г.), Талула (7 г.), и Вила (5 г.). Тя бе следвана от майката на актьора – Мерилин О'Конър.

Кейт Бланшет, една от тези, които са посетили Мими О'Донъл в дома ѝ преди погребението, бе придружена от съпруга си, режисьора Андрю Ъптън. Бен Стилър, близкият приятел на семейството Джъстин Теру, режисьорът Майк Никълс и съпругата му Даян Сойер също присъстваха на мрачното събитие. Мишел Уилямс силно разстроена и в силен плач бе откарана с кола веднага след събитието. Една от близките приятелки на Хофман, Ейми Адамс, по-рано през седмицата не успя да завърши интервю по повод смъртта му поради същата причина – избухна в плач. Според актрисата, той е бил един от най-великите актьори, с които е работила и не може да разказва в този момент каквото и да било за него, без да се разплаче.

Част от актьорите, присъстващи на погребението на Филип Сиймор Хофман – Джъстин Теру, Ейми Адамс с приятеля си Дарън Ле Галло, Кейт Бланшет и съпругът ѝ Андрю Ъптън, Джилиън Мур и съпругът ѝ Барт Фройндлих. Снимки: Reuters

Филип Сиймор Хофман е считан за един от най-големите актьори на своето поколение. Той бе открит мъртъв в апартамента си в Уест Вилидж в неделя сутринта на 1 февруари. Смъртта на 46 годишния актьор е настъпила след свръхдоза хероин. От тогава полицията е арестувала четирима души във връзка с откритите в апартамента му дози от наркотика.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари