IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анджелина мина на зърнена „диета“

10 февруари 2014 07 00

Дамата слабее не защото е болна, а защото се храни здравословно и диетично

Анджелина Джоли, Снимка: Reuters

Анджелина Джоли, Снимка: Reuters

Звездата от „Лара Крофт“ Анджелина Джоли е променила изцяло хранителния си режим, като залага основно на антични зърнени култури. Актрисата консумира в големи дози жито, семена от чиа, лимец, елда и киноа, като твърди, че те ѝ помагат да бъде здрава и тонизирана и в тях има хранителни вещества, които не намира в други продукти.

„Анджи винаги е била фен на зърната и семената, но отскоро мина на съвсем друго ниво. Тя хапва продукти, направени от антични зърна и постоянно хвали техните ползи за здравето. Анджи каза, че съставките им не могат да се намерят другаде и че те правят чудеса с кожата“, разкри източник пред National Enquirer.

Теглото и здравето на Джоли от месеци са повод за коментари, като се твърдеше от някои медии, че тя е анорексичка и дори тежко болна. Говореше се, че тя поема не повече от 600 калории на ден.

„Анджелина е известна с това, че започва деня си с една супена лъжица кокосово масло и шепа зърна. Тревожното е, че тя е толкова заета, че често забравя да яде. Понякога тя пропуска обяда изобщо или просто взима няколко бадема или желирани мечета, докато е в движение, или пие протеинов шейк. Вечерята ѝ пък се състои от немазна пържола и чаша червено вино“, каза тогава близък до звездата

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари