IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Съпругът на Гуинет Полтроу бил много нещастен

10 февруари 2014 08 12

Вокалът на групата „Coldplay“ мразел живота си с актрисата в Лос Анджелис

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Според нови източници вокалът на британската група „Coldplay“ – Крис Мартин бил много нещастен откакто семейството му се премести да живее от Лондон в Лос Анджелис. Причината англичанинът Крис да иде да живее в Щатите се крие в неговата съпруга – холивудската звезда Гуинет Полтроу, която искала да бъде по-близо до своите приятели и семейство.

„Крис каза на Гуинет, че иска да се върне в Лондон възможно най-скоро, а двете им деца Епъл и Моузес да започнат следващата учебна година като ученици в британската столица“, казва източник пред RadarOnline.

„Той не е щастлив в Лос Анджелис, защото просто не се интересува от Холивуд. Откакто се премести там, Крис е далеч от другите членове на своята група и така кариерата му мина на заден план“, допълва източникът. Мартин вече не искал да прави жертви заради Полтроу, тъй като бил наясно, че тя може да работи от всяка точка на света, за разлика от него.

„В Ел Ей тя е по-близо до майка си Блайт Данър, но Крис е далеч от своите роднини, а и в началото на връзката им тя му обеща, че ще живеят в Лондон. Те имат жилище в Хамптънс, а и децата имат повече приятели в Англия.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

мери ( преди 10 години )
Ххахах, случайно прочетох коментара... много правилно!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар