IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Калвин Харис купи кола на Рита Ора за 100 000 лири

10 февруари 2014 13 23

По този начин диджеят искал да насърчи своята любима да вземе успешно шофьорския си изпит

Калвин и Рита; Снимка: Splash News

Калвин и Рита; Снимка: Splash News

Изглежда Калвин Харис толкова много обича Рита Ора, че е готов на всичко за своята любима. След като наскоро диджеят прелетя разстоянието от Европа до Америка, само за да бъде за малко с певицата, сега музикалната звезда демонстрира своята щедрост.

Калвин подари на Рита Ора кола за 100 000 британски лири, като по този начин се надява да насърчи своята половинка да се справи успешно с шофьорския си изпит. След това двойката планува да заживее заедно в имението на диджея в Бевърли хилс.

Източник заяви пред списание Sun, че до този момент на 23-годишната певица никога не ѝ се е налагало да се притеснява за това как да стигне от едно място до друго. Обикновено Рита използвала таксита, метро или просто вървяла пеша. „Това обаче не е начинът, по който нещата се случват в Лос Анджелис. Ако нямате кола, правенето на каквото и да е там, е невъзможно“, сподели още източникът.

В края на миналата година се появиха слухове, че Калвин и Рита са разделени, но двамата сложиха край на спекулациите, когато през януари се появиха заедно на наградите „Грами“.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

nana ( преди 10 години )