IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лиъм Хемсуърт и Нина Добрев са гаджета?

11 февруари 2014 07 58

Двамата актьори са видени да се целуват в бар в Атланта

Снимка:Getty Images

Снимка:Getty Images

Австралийският актьор Лиъм Хемсуърт е видян да се целува със звездата на сериала „Дневниците на вампира“ Нина Добрев. Двамата били заедно в бар-механа „The Corner“ (на 7 февруари, петък) в Атланта, Джорджия.

„Те не бяха сами, с тях имаше и други хора, но определено се държаха като двойка и цяла вечер се целуваха и прегръщаха. Останаха три часа в заведението, а Нина си тръгна преди Лиъм“, разказва очевидец пред сайта Celebuzz.

В момента 24-годишният Хемсуърт е в Атланта за снимките на четвъртата лента от поредицата „Игрите на глада“. 25-годишната Нина пък прекарва повечето време от годината в работа по петия сезон на „Дневниците на вампира“.

Двамата млади и горещи актьори се познават от 2012-та година, когато Лиъм връчи статуетка на Нина на наградите „People Choice Awards“.

И Добрев, и Хемсуърт са необвързани от миналата година. Той прекрати годежа си с поп звездата Майли Сайръс в края на лятото, а Нина скъса с дългогодишното си гадже и колега от сериала – Иън Сомърхолдър през пролетта на 2013-та.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари