IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Робин Райт разкри, че си слага ботокс два пъти годишно

11 февруари 2014 08 22

Така 47-годишната актриса се поддържа млада за 33-годишния си годеник

Робин и Бен; Снимка: Getty Images

Робин и Бен; Снимка: Getty Images

Актрисата Робин Райт си призна, че си слага botox два пъти годишно и че има идентична татуировка с тази на младия си годеник Бен Фостър. 47-годишната бивша съпруга на Шон Пен наскоро обяви годежа си с 33-годишния си колега и добави, че 14-годишната разлика помежду им никак не я притеснява.

За британския весник Telegraph тя каза: „Младежкият ми блясък има много общо с това, че си слагам botox два пъти годишно. Мисля, че повечето жени обаче си слагат по 10 единици, но от тях лицето замръзва напълно. Аз си слагам по една единица и ми се струва достатъчно.

Бъдещата булка добави: „Не виждам защо да крия този факт. Всички мои колеги го правят!“

В момента Робин е звезда на хитовия сериал „House of Cards“, в който си партнира с Кевин Спейси. Тя дори получи награда „Златен глобус“ за ролята си на жена на конгресмен в сериала.

Робин сподели още, че с Фостър, с когото са заедно от две години, имат еднакви татуировки. Тя има татуирана буквата „B“, а той буквата „R“ на безименния си пръст, където е мястото на брачната халка. „Ние се чувстваме женени още от първата си среща“ каза преди месец Бен.

Тя пък добави: „Цял живот съм била настроена против татуировките, но в този случай сметнах, че е правилно, защото с Бен не сме традиционна двойка. Нашата връзка е много силна и ме кара да се чувствам добре. Знаете ли, че Бен е първият мъж, който ме покани на среща? Била съм омъжена през целия си живот, а дори и преди това не съм излизала по срещи.“


Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари