IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дейвид Бекъм иска да стане уличен артист

11 февруари 2014 12 47

Бившият футболист е вдъхновен от любимите си артисти, сред които Бански

Дейвид Бекъм; Снимка: Reuters

Дейвид Бекъм; Снимка: Reuters

След като миналата година Дейвид Бекъм окончателно прекъсна своята футболна кариера, той започна да се занимава с редица проекти. Единият от тях отново е свързан със спорта и включва създаването на футболен отбор в Маями. На другата крайност обаче е желанието на английската звезда да се отдаде на уличното изкуство.

Дейвид е готов да прекарва свободното си време, следвайки стъпките на някои видни артисти, сред които и известният Бански. Източник издаде: „След като в миналото той (Бекъм) се е занимавал с класическа живопис, сега иска да прави улично изкуство“. 38-годишният футболист ще използва своята съпруга Виктория като муза за първата си картина, като едновременно с това ще почерпи вдъхновение и от любимите си артисти.

Източникът сподели още: „Първо той (Дейвид) иска да направи портрет на Виктория. Той е вдъхновен от по-изразителния подход на огромната му колекция от картини, която включва творби на Деймиън Хърст и Трейси Емин“.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари