IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бекъм е най-желан за „Св. Валентин“

12 февруари 2014 06 30

Ексфутболистът застана начело на класация за най-желана среща за празника

Дейвид Бекъм, Снимка: Reuters

Дейвид Бекъм, Снимка: Reuters

Дейвид Бекъм вече не е активен футболист, но това не го прави по-малко желан от нежния пол. Всъщност съпругът на Виктория се оказа доста харесван от дамите на Острова, защото застана начело на листата за най-желани за среща мъже за „Св. Валентин“.

Близо 18 % от запитаните жени отговорили, че биха искали да излязат на вечеря с Дейвид в този романтичен ден. На второ място се нарежда актьорът Брадли Купър (14 %). След него е апетитният блондин Райън Гослинг (13 %), а с 8 % от гласовете се сдоби чаровникът Том Харди.

Изненадващо най-желана за среща не е Кели Брук, която традиционно оглавява всякакви класации, а телевизионната водеща Холи Уилоуби. Кели е втора, следвана от Меган Фокс и Дженифър Лоурънс.

Анкетата, в която участие са взели 2000 пълнолетни, показва, че господата също така предпочитат да излизат с жени, с които може да си говорят, отколкото с някакви празноглави красавици, пише Female First.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Maria_Vass ( преди 10 години )
И Роби Уйлямс не бих върнала :D
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар