IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хайди излиза с бившия на Деми Мур

12 февруари 2014 07 00

Клум набързо забрави бодигарда си

Хайди Клум; Снимка: Reuters

Хайди Клум; Снимка: Reuters

Хайди Клум не губи време! По-малко от две седмици, след като се раздели с бодигарда си Мартин Кристен, дамата вече започна да излиза по срещи и според мълвата, тя дори върти романс с бившето гадже на Деми Мур – Вито Шнабел (27).

Двамата са забелязани заедно на 8 февруари, а близък до супермодела разкри, че те са двойка, пише UsWeekly.

„Те са луди един по друг. Определено са двойка“, бяха думите на информатора пред медията.

„Може да се каже, че те са се вкопчили в момента. Той дойде по-рано и беше уредил всичко, когато тя се появи. Беше доста горещо там. Двамата флиртуваха и се натискаха почти цялата вечер. Личеше си, че се наслаждават на компанията си“, разкри друг източник.

Новината, че Клум и Мартин са скъсали, излезе на 27 февруари. Хайди и бодигардът ѝ бяха двойка близо година, като се събраха почти веднага, след като тя се разведе с певеца Сийл. Изглежда Хайди не обича да бъде сама!

Вито Шнабел, Снимка: Getty Images

Вито излизаше с Деми през 2012 г. По това време актрисата бе разделена със съпруга си Аштън Кътчър, с когото официално разтрогна брака си едва през ноември 2013 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
Golqma rabota !!! .....Da spreme poletite za 1 mesec !!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар