IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рупърт Сандърс все още обича Кристен Стюарт

12 февруари 2014 10 25

Според слуховете режисьорът се надява, че двамата могат да имат бъдеще заедно

Кристен и Рупърт; Снимка: Reuters

Кристен и Рупърт; Снимка: Reuters

Аферата на Рупърт Сандърс и Кристен Стюарт не остана ненаказана и се отрази негативно върху живота и на двамата. Тя коства брака на режисьора с модела Либърти Рос, както и връзката на Кристен с колегата ѝ от поредицата „Здрач“ – Робърт Патинсън.

Повече от година и половина след като двамата бяха разкрити, ето че нещата все още не са приключили… поне за единия от тях. Според слуховете Рупърт Сандърс продължава да има чувства към актрисата. Изглежда режисьорът все още копнее за 23-годишната звезда от „Снежанка и ловецът“ – филмът, заради който всъщност двамата се запознават.

Източник заяви пред RadarOnline: „Семейството му се разби. Въпреки че той призна на всеки в своя живот, че дългата му афера е била ужасна идея, той все още не е в състояние да преодолее чувствата си към Кристен. Той се влюби в нея дълго време преди да започнат отношенията им и намира за трудно да се справи с това“.

42-годишният режисьор все още поддържа приятелски отношения с актрисата и дори се надява, че двамата биха могли да имат бъдеще заедно. От своя страна в мартенското издание на американското списание Marie Claire, Кристен призна, че не съжалява за грешките си и осъзнава, че не може да контролира сърцето си.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
lili ( преди 10 години )