IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин Теру пропусна рождения ден на Дженифър Анистън

12 февруари 2014 12 37

Годеникът на актрисата предпочете работата си в Ню Йорк пред партито в Лос Анджелис

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дженифър Анистън прекара своя 45-ти рожден ден (който беше вчера, на 11 февруари) в компанията на приятели в Лос Анджелис, но с видимото отсъствие на своя годеник Джъстин Теру. Бившата звезда от сериала „Приятели“ отпразнува рождения си ден в дома си в Бел Еър, Лос Анджелис, докато Джъстин в това време се намираше в Ню Йорк, където снима новия си телевизионен сериал „Остатъците“

Тази раздяла между годениците в такъв важен момент за единия от тях, даде повод за нови слухове, че двамата всъщност никога няма да стигнат до брак и че отношенията им са в криза. За 42-рия рожден ден на Джъстин през лятото на 2013-та, Дженифър организира пищен купон в негова чест, а той сега дори не хвана самолета, за да я уважи поне за един ден!

Според негови приближени, Джъстин е съкрушен след смъртта на своя колега и приятел Филип Сиймор Хофман (който почина от свръхдоза хероин миналата седмица) и затова не му е до никакви партита.

„Джъстин е напълно разбит от загубата на Фил. Той прави всичко възможно, за да подкрепи вдовицата му Мими и трите му осиротели деца в този тежък момент“, твърди източник пред списание US Weekly.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

kik ( преди 10 години )