IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Александър Скарсгард ще е новият Тарзан

12 февруари 2014 13 12

Неговата Джейн пък ще е хитовата актриса Марго Роби

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Актьорът от сериала „Истинска кръв“ Александър Скарсгард ще е новият Тарзан, обявиха от студио Warner Bros. Филмът трябва да излезе по кината чак през лятото на 2016-та година.

В ролята на любимата жена на Тарзан – Джейн, ще се превъплъти звездата от „Вълкът от Уолстрийт“ – Марго Роби. Това ще е най-новата филмова адаптация на класическия роман на Едгар Райс, в която също ще участва и Самюъл Л. Джексън. За този проект се заговори още миналата година, но едва сега му е дадена зелена светлина.

Филмът ще е 3D и ще преразгледа историята на Тарзан, който се връща в Лондон, след като е израснал в джунглата, отгледан от маймуните. Най-новата адаптация трябва да предложи нов поглед към класическата история.

През годините много актьори са влизали в образа на Тарзан, като най-запомнящи се са ролите на олимпийския плувец Джони Вайсмюлер в „Tarzan of the Apes“ от 1932 г. и тази на Кристоф Ламбер в лентата „Тарзан от рода Грейстоук“ от 1984 г.

Анимационното студио Disney също е правило няколко вариации на филма, като последната излезе наскоро, а Тарзан е озвучен от холивудския красавец Келън Луц.

Снимка: Getty Images

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари