IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ева Мендес щяла да си поплаче и да хапне пица на Свети Валентин

13 февруари 2014 06 34

Дамата обясни, че ще рони сълзи заради лентата „Тетрадката“ и отрече да е бременна

Снимка: Michael Rozman/ Warner Bros

Снимка: Michael Rozman/ Warner Bros

Поредният звезден гост в шоуто на Елън Дедженеръс бе знойната латина Ева Мендес. Напоследък доста слухове се разпространяват по неин адрес, като се говори, че тя се е разделила с половинката си Райън Гослинг. На въпрос какво ще прави на празника на влюбените „Св. Валентин“, актрисата шеговито каза: „Не съм голям фен на „Св. Валентин“. Вероятно ще си поръчам пица и ще поплача, докато гледам „Тетрадката“.

Лентата е сред най-харесваните романтични филми и е с участието на Райън. Ева не коментира дали се вижда още с колегата си, с когото започна връзка през есента на 2011 г., но пък не пропусна да отрече друг слух – че е бременна. Преди броени дни тя отказа да мине през скенера на летище, което стана повод за спекулациите, че вероятно очаква дете.

„Това е абсурдно, защото слухът тръгна, само защото отказах да мина през скенер на летище. Тези скенери са доста плашещи и знаете ли, през тях сякаш те виждат гола. И не само това, но те излъчват радиация и са вредни за здравето, затова аз винаги ги пропускам“, обясни дамата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

dida ( преди 10 години )