IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Амбър Хърд мрази фитнеса

14 февруари 2014 09 10

Актрисата поддържа форма чрез упражнения на открито

Абмър Хърд; Снимка: Reuters

Абмър Хърд; Снимка: Reuters

Амбър Хърд мрази фитнеса. Ако се питате обаче, по какъв начин сексапилната актриса поддържа страхотната си форма, трябва да знаете, че тя предпочита упражненията на открито. Годеницата на Джони Деп обича физическите дейности сред природата и по този начин се грижи за своето тяло.

Пред E! News Амбър сподели: „Аз съм активна. Това е ключът. Аз не съм човек, който отива във фитнеса. Получавам клаустрофобия, предполагам. Късметлийка съм все пак. Живея в Лос Анджелис, така че имам много време да излизам навън и да бъда активна. Това е, което правя“.

Другият начин, по който Амбър поддържа своята невероятна форма, са танците. Актрисата дори си мечтае да посети популярния гей бар Oil Can Harry's, но все още не го е направила. „Умирам да отида. Опитвам се да направя планове с моите момчета и да излезем, но всяка седмица нещо се случва и не успявам“, споделя Амбър.

Наскоро годеницата на Джони Деп беше в Париж заради снимките на филма „3 Days to Kill“. През това време звездата научила малко думи на френски език. „Мога да поръчам вино. Важните неща“, признава Амбър Хърд.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари