IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кендъл Дженър се появи по зърна и избелени вежди

14 февруари 2014 08 02

Дали това нейно превъплъщение няма да я превърне в истински топмодел?

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Малката сестра на Ким Кардашян – Кендъл Дженър се появи с прозрачна блуза без сутиен, и с избелени вежди и бледо лице на ревюто на Marc Jacobs, в рамките на Седмицата на модата в Ню Йорк.

Това беше първата голяма изява на модния подиум за 18-годишната брюнетка, която се опитва да се превърне от риалити звезда от клана Кардашян в истински топмодел. Марк Джейкъбс е първия известен дизайнер, който кани Кендъл в свое шоу, но тя пък доказа, че има истински данни да бъде следващата Кейт Мос, тъй като умее да се трансформира доста успешно.

„Скоро навърших 18 години и знам, че това ревю е моят голям старт в кариерата“, написа тя в своя уебсайт. „Модната сцена е лудо място, но аз обичам енергията, която струи от нея. В момента дори не приличам на себе си, но това много ми харесва“, допълни тя.

Единствената от сестрите Кардашян, която дойде да подкрепи Кендъл, беше Клое. Тя написа: „Аз съм най-гордата сестра на света. Обичам да гледам как Кендъл изживява мечтата си!“

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари