IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Уилям и Хари нагазиха в Темза, за да помогнат в наводненията

14 февруари 2014 13 56

Британските принцове помагат на войниците да строят диги от чували с пясък по поречието на Темза

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Британските принцове Уилям и Хари помогнаха на войниците от кавалерията да разтоварят чували с пясък, които да предпазят сушата от покачващите се води на река Темза в района на двореца „Уиндзор“.

Вероятно знаете, че на територията на Обединеното кралство, заради силните дъждове през последните месеци, има множество наводнения, които заплашват дори столицата Лондон. Затова престолонаследникът и по-малкият му брат решиха да нагазят в реката (облечени в непромокаеми дрехи) в името на общата сигурност на региона, в който те самите живеят.

Според източници, двамата братя са изразили силно желание да помогнат на войниците няколко дни, като ходят рано сутрин в 6 часа и работят по цял ден наравно с кавалеристите в изграждането на дигите от пясък.

Работата в бедствени зони не е нещо ново за британските принцове. До миналата година Уилям работеше като пилот на спасителен хеликоптер, а Хари е бил на две спасителни военни мисии в Афганистан.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
изглеждат като обикновени *** хахахах
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар