IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джаред Лето флиртува с Лупита Нионго

15 февруари 2014 07 06

И двамата актьори са номинирани за награда „Оскар“ в поддържаща роля и явно това ги е сближило доста

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Номинираните актьори за „Оскар“ 2014, в категорията поддържаща роля (и женска, и мъжка) Джаред Лето и Лупита Нионго предизвикаха слуховете, че са гаджета, след като бяха забелязани да интимничат в хотел „Crosby“ в Ню Йорк, в сряда (12 февруари).

Според очевидци Джаред определено флиртувал с Лупита, а тя не оставала хладна към вниманието му. Източник заяви пред вестник „New York Post“ следното: „Те се гушкаха един в друг на едно ъглово сепаре и изглеждаха прекалено близки, за да са просто приятели.“

Лето и Нионго демонстрираха близостта си още на наградите „Златен глобус“ в Лос Анджелис миналия месец. 30-годишната актриса от кенийско потекло тогава спечели статуетката за ролята си в драмата „12 години в робство“. Междувременно фронтменът на групата „30 Seconds To Mars“ спечели „Златен глобус“ за ролята си на травестит в „Клубът на купувачите от Далас“.

В миналото 42-годишният Джаред е имал 5-годишна връзка с актрисата Камерън Диас и дори беше сгоден за нея през 2000 г., но двамата се разделиха през 2003-та. В момента и той, и Лупита се водят необвързани.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари