IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Саймън Кауъл показа първата снимка на новородения си син

17 февруари 2014 10 32

Прочутият британски продуцент стана баща за първи път на 54 години

Снимка: Twitter

Снимка: Twitter

Прочутият британски продуцент Саймън Кауъл показа първите снимки на своя новороден син Ерик в Twitter. 54-годишният Саймън стана баща за първи път на 14 февруари, след като приятелката му Лорън Силвърман го дари с дете точно в Деня на влюбените.

Скъпоценното бебе наистина е дете на любовта, тъй като майка му се разведе със съпруга си в името на връзката си с продуцента на риалити предаванията „X Factor“, „American Idol“ и „Britain's Got Talent“.

Лорън беше все още омъжена за приятеля на Саймън – Андрю Силвърман, когато през август 2013-та стана ясно, че очаква дете от Кауъл. Тя има и 7-годишен син на име Адам, който е от брака ѝ с Андрю. В интервю за октомврийския брой на списание Parade (2013 г.), заклетият женкар Кауъл призна, че няма търпение да стане баща.

Той каза: „Не съм брилянтен с бебетата. Никога не знам какво да правя с тях, но след като синът ми порасне малко, мисля че ще бъда наистина добър баща. Ще му давам правилните съвети, ще го заведа в „Дисниленд“, ще го науча да шофира и т. н.“

Снимка: Getty Images

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )