IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чарли Шийн се жени отново, но този път с предбрачен договор

18 февруари 2014 06 31

Актьорът вярва, че този път няма да се разведе и документът за него е просто формалност

Чарли и Брет, Снимка: Splash news

Чарли и Брет, Снимка: Splash news

Актьорът от Anger Management ще се ожени за гаджето си – порно актрисата Брет Роси, но планира да го направи с предбрачен договор в джоба. Състоянието на звездата е оценено на 125 млн. долара и той не смята да се лиши от половината, в случай че бракът му не потръгне.

Макар да настоява за документа, Чарли е споделил, че ще бъде щедър с Роси, ако се стигне до развод, защото я вижда като своята сродна половинка.

„Чарли със сигурност ще подпише предбрачен договор, за всеки случай. Той ще бъде щедър към Роси, но трябва и да пази финансите си, макар че не смята, че ще се стигне до развод, тъй като вижда в Брет своята „сродна душа“. За него договорът е просто формалност. Той не смята, че Брет е с него заради парите му. Този път е различно“, каза източник, цитиран от Female First.

Когато се разведе с третата си жена Брук Мюлер, тя получи по 300 000 долара за всяка от трите години, в които му беше съпруга, както и половин милион долара, веднага след като се ожениха. Освен това дамата има на разположение имение в Бевърли хилс, което е на цена 2,35 млн. долара.

Когато се женеше за Денис Ричардс, той също бе съветван да подпише предбрачен договор, но отказа. В момента актрисата получава по 55 000 долара месечно под формата на издръжка за дъщерите им Сам и Лола.

„Тогава нямаше нужда от подобни мерки, защото той нямаше много пари“, каза друг източник по повод брака му с Денис.

Първата съпруга на Шийн се казва Дона Пийл, като той се ожени за нея през 1995 г. и се разведе година по-късно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
хахха дано този път му провърви
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар