IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейк Гиленхал отнел девствеността на Тейлър Суифт

18 февруари 2014 07 00

И дори не се появил на рождения ѝ ден

Джейк Гиленхал, Снимка: Reuters

Джейк Гиленхал, Снимка: Reuters

Тейлър Суифт е известна с това, че сменя мъжете доста бързо и им посвещава по някоя и друга песен. И ако си мислите, че тя е много разкрепостена, грешите. Всъщност певицата е била девствена почти до 21-ия си рожден ден, пише Radar Online.

Близки до звездата издадоха, че тя се пазела за брака, докато не срещнала актьора Джейк Гиленхал, с когото имаше няколкомесечна връзка. Красавецът успял да оплете в мрежата си невинната Суифт и след три месеца срещи тя най-накрая решила да прави секс с него.

„Тя мислеше, че ще се омъжи за Джейк, толкова много беше влюбена в него“, сподели източник пред медията.

Малко след като Тейлър започнала да води активен сексуален живот с актьора, решила да спретне парти за 21-ия си рожден ден в имението на родителите си в Нашвил. Тя с нетърпение очаквала да се види с любимия си, но той ѝ вързал тенекия и тя прекарала празника си в банята със сълзи на очи.

„Ден преди празника, той беше потвърдил, че ще дойде. Но на самия ден той не ѝ се обади изобщо. Тя си мислеше, че ѝ прави някаква изненада, ала той не се появи изобщо“, добави източникът.

И ето как се появи албумът на звездата RED. „Раздялата ѝ с Джейк вдъхнови всяка една дума от албума ѝ RED", разкри приятелка на Суифт. Тя добави, че Тейлър все още таи някакви чувства към актьора и провалената им връзка я е наранила дълбоко.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
хахахах, те вярно са едни и същи
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Светлана ( преди 10 години )
ама защо си мислите че мъжете в Холивут са по различни от всички др ,навсякъде са едни и същи ,не сам на рд и не е отишъл ама и въобще няма да я потърси .....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар