IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Пери и Джон Майър не са се сгодили

18 февруари 2014 08 15

Въпреки че тя се появи с диамантен пръстен на безименния си пръст

Снимка; Getty Images

Снимка; Getty Images

Кейти Пери и Джон Майър опровергаха слуховете, че са се сгодили на Свети Валентин, въпреки че певицата се появи с огромен диамантен пръстен на безименния си пръст точно в Деня на влюбените.

Слуховете, че 36-годишният Джон е предложил брак на 29-годишната Кейти, изникнаха, след като двамата бяха забелязани да напускат хотел „Sunset Tower“ в Лос Анджелис, в петък вечер (14 февруари). Очевидците твърдят, че изпълнителката на хита „Roar“ изглеждала повече от щастлива, а на лявата ѝ ръка имало блестящо бижу.

„Не е вярно, не са сгодени. Това беше просто един романтичен Свети Валентин с вечеря за двама, но без предложение за брак“, твърди техен приближен. Двойката е заедно от почти две години и според приятелите на двамата певци, те определено ще станат семейство рано или късно. „Те вече осъзнаха, че трябва да бъдат заедно“, твърди източник, близък до Майър.

В миналото музикантът имаше славата на женкар. През леглото му минаха известни жени като Джесика Симпсън, Дженифър Анистън и Тейлър Суифт.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )