IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брадли Купър: Суки Уотърхаус е единствената

18 февруари 2014 12 30

Актьорът сподели радостта си, че има „страхотна“ приятелка

Брадли и Суки; Снимка: Splash News

Брадли и Суки; Снимка: Splash News

Брадли Купър имаше слава на един от най-изявените плейбои в Холивуд. Явно обаче ергенските дни на актьора са приключили, след като връзката му с британския модел Суки Уотърхаус се задълбочи. Наскоро звездата заведе приятелката си на вечеря в Белия дом, а сега споделя своите чувства на всеослушание.

39-годишният Брадли призна, че 22-годишната Суки е идеалната жена за него. Двамата се запознаха миналия февруари на наградите ELLE Style и година по-късно продължават да бъдат щастливи. „Тя е прекрасна, единствената за мен. Тя е страхотна“, не спира с хвалебствията холивудският актьор.

Майката на Брадли също одобрява избраницата на сина си и иска дори двамата да сключат брак. Глория не смята, че голямата разлика във възрастта им е проблем. Източник заяви пред вестник Sun: „Суки наистина спечели Глория. Тя подкрепя напълно Брадли, ако той иска да се ожени за нея. Тя мисли, че Суки е много подходяща за него и въпреки че първоначално беше малко загрижена за тяхната 17-годишна разлика, притеснението ѝ веднага изчезна, щом ги видя заедно“.

Актьорът е нетърпелив да създаде семейство с красавицата, но изглежда моделът е човекът, който иска да изчака. Суки е споделила със своите добри приятелки Кара Делевин и Джорджия Мей Джагър, че се притеснява, защото е много млада.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
жалко, а можеше да съм аз хахаха
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар