IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сандра Бълок пропусна наградите БАФТА заради сина си

18 февруари 2014 14 50

Актрисата останала да се грижи за болния си син Луис

Сандра и синът ѝ; Снимка: Splash News

Сандра и синът ѝ; Снимка: Splash News

Сандра Бълок доказа, че освен талантлива актриса, е и много грижовна майка. Звездата пропусна наградите БАФТА, защото тригодишният ѝ син Луис се разболял и тя трябвало да се грижи за него. Сандра бе номинирана за най-добра актриса за ролята си във филма „Гравитация“.

В същото време режисьорът на продукцията Алфонсо Куарон разкри, че се е сближил с актрисата след разделите, които и двамата преживели. Според него именно това им помогнало да стигнат до „емоционалното ядро“ на филма.

Пред Daily Beast определеният за най-добър режисьор с награда БАФТА сподели: „Когато (аз и Сандра) се срещнахме за пръв път, ние не говорихме за космоса или технологиите, или за каквото и да е от това. Ние просто говорихме за нещастието – и дори не в контекста на филма, а в контекста на живота ни. По един абстрактен начин двамата минавахме през процес на нещастие и се опитвахме да му придадем смисъл. Това създаде много интересна връзка между нас и еднакво разбиране за това, което търсим“.

Алфонсо Куарон се раздели със съпругата си през 2008 година, а Сандра Бълок подаде молба за развод през 2010 година, след като стана ясно, че съпругът ѝ Джеси Джеймс ? е изневерявал.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )