IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фарел Уилямс: Обичам жените

19 февруари 2014 07 09

Певецът бесен, че го наричат сексист заради хита му „Blurred Lines“

Фарел и съпругата му Хелън, Снимка: Reuters

Фарел и съпругата му Хелън, Снимка: Reuters

Миналата година певецът Фарел Уилямс направи страхотна колаборация с колегите си Робин Тик и Ти Ай. Песента „Blurred Lines“ се превърна в тотален хит, ала също така провокира и някои коментари относно текста и клипа, в който полуголи красавици се разхождат около певците, държейки интересни предмети като наденички и поклащайки се провокативно.

Фарел бе обявен за сексист от някои и той реши да се защити като обяви, че всъщност обича дамите и ги уважава.

„Моята муза за песента бяха жените. Обичам ги, защото знам колко важни са те. Ако жените решат да съсипят страната икономически, могат просто да спрат да ходят на работа и с Великобритания ще бъде свършено... В даден момент жените ще получават толкова, колкото и мъжете. И около 75 % от световните лидери ще бъдат жени“, каза звездата пред сп. Time Out.

Относно сексуалните елементи във видеото на песента „Blurred Lines“, Уилямс обясни: „Секси ли е да отидете в музея и да гледате гърдите на статуите? Жените в това видео не правят нищо сексуално, те просто танцуват. Само защото гърдите им бяха навън това означава ли, че е „сексистко“?“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

jena ( преди 10 години )