IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кели Брук се чувства унизена от бившия си

20 февруари 2014 06 30

Звездата смята, че е била използвана от Дейвид

Кели Брук, Снимка: Reuters

Кели Брук, Снимка: Reuters

Красавицата Кели Брук сподели, че се чувства унизена и използвана от бившето си гадже Дейвид МакИнтош. Двамата се събраха по-рано тази година, но връзката им продължи доста кратко.

„Кели смята, че Дейвид я е използвал. Тя се почувства наранена и унизена, защото осъзна, че той се вълнува повече от славата, отколкото от нея“, каза приятел на звездата пред The Sun.

„Той отчаяно искаше да се появи във вестниците и списанията и тя го изрита в момента, в който разбра, че той информира фотографите къде ще бъдат“, добави информаторът.

Дейвид обаче е на друго мнение и коментира връзката си с Кели пред Daily Star по следния начин: „Смятах, че си подхождаме. Дори не исках да проваля отношенията ни като говоря или правя нещо прекалено. Искаше ми се нещата между нас да се развият, защото наистина я харесвам... Медийното внимание не е ново нещо за мен. Работил съм доста като модел в Америка и хората ме знаят“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
изглежда и звездите са хора
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар