IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чарли Шийн ще изчака със сватбата си

20 февруари 2014 10 44

Неговата годеница технически все още е омъжена

Чарли и Брет, Снимка: Splash news

Чарли и Брет, Снимка: Splash news

След като наскоро стана ясно, че Чарли Шийн желае да мине под венчилото за четвърти път, оказва се, че това няма как да се случи в момента. Причината обаче не се крие в любовни проблеми между актьора и годеницата му Брет Роси.

Всъщност проблемът е, че актрисата от филмите за възрастни все още е омъжена. Чарли и Брет се сгодиха около Деня на влюбените, докато били на романтична почивка на Хавай. Изглежда обаче двойката ще трябва да преустанови сватбените си планове, поне засега.

Говорителят на Шийн, Джеф Балард, потвърди новината пред списание People. Порно актрисата наистина все още няма развод, но Чарли е добре запознат с деликатната ситуация.

„Тя (Брет) е разделена с този човек от две години насам. Всичко е въпрос на документи и работа на съдебната система. Чарли и Скоти (псевдонимът на Роси) нямат тайни един от друг“, сподели Балард.

Актьорът е бил женен три пъти досега. Първият му брак е с модела Дона Пийл през 1995 година, който обаче продължава само една година. След това Чарли се жени за Денис Ричардс през 2002 година, от която има две деца. Третата съпруга на звездата е Брук Мюлер, с която минават под венчилото през 2008 година. От нея актьорът има двама сина.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
дано този път има успех хахаха
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар