IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кание Уест иска да направлява кариерата на Ким

21 февруари 2014 11 31

Той смята, че може да помогне на годеницата си, но майка ѝ Крис Дженър не е съгласна

Кание и Ким; Снимка: Getty Images

Кание и Ким; Снимка: Getty Images

На Кание Уест определено не му липсва самочувствие. В последно време рапърът предизвикваше недоумение с медийните си изказвания, в които сравняваше своята годеница Ким Кардашян с Мерилин Монро или пък я поставяше пред първата дама на САЩ Мишел Обама.

Сега Кание е твърдо решен да направлява кариерата на своята бъдеща съпруга Ким. Тя стана известна през 2007 година, когато на бял свят се появи секс лента с нейно участие. От този момент с менажирането на кариерата ѝ се зае майката на риалити звездата – Крис Дженър.

Източник заяви пред RadarOnline.com: „Кание е напълно отговорен за кариерата на Ким и неговите постоянни промени в посоката изкарват Крис извън контрол“. Освен това рапарът посъветвал годеницата си да намали своите медийни изяви, което никак не се харесва на майката на Кардашян, която иска да се възползва от всяка публична изява на дъщерите си.

Според приближен до Кание и Ким желанието на музиканта е да накара хората да ухажват риалити звездата и да я вземат насериозно. Подобно нещо Кание направи със своя образ, след като стартира рап кариерата си. Дотогава той беше известен най-вече като продуцент.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )