IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Полиция охранява дома на Джъстин Бийбър

21 февруари 2014 14 23

Новата къща на певеца е строго пазена от полицейски служители, за да не могат фенове да се приближават прекалено

Джъстин Бийбър; Снимка: Getty

Джъстин Бийбър; Снимка: Getty

Макар съвсем наскоро Джъстин Бийбър да имаше проблеми с полицията, изглежда нейните служители са снизходителни към певеца и дори искат да му помогнат.

Правоохранителните органи в Атланта, където в момента живее звездата, изпращат по няколко пъти на ден униформени до дома на Бийбър, за да се уверят, че феновете му не се приближават прекалено и не нарушават неговия комфорт.

През TMZ.com капитанът на полицията обоснова действията си по следния начин: „Той (Джъстин) не е животно в зоологическа градина“.

19-годишният певец в момента живее под наем в къща в Атланта, докато намери идеалния дом, който да купи. След преместването на Бийбър в града, полицията била наясно, че звездата ще привлича много внимание от страна на феновете. Затова няколко полицаи ежедневно патрулирали около къщата на Джъстин Бийбър.

Въпреки добрите си намерения, полицията в Атланта няма да толерира никакво лошо поведение от страна на звездата.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

маги 9 г ( преди 10 години )
аз съм ти най голямия фенхаресвам ти мног песните от г 2013годинаето например като тази beibe-beibe.можели автограв или F
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )
ioni ( преди 10 години )
Анонимен ( преди 10 години )