IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейк Гиленхал се събра с Алиса Милър

24 февруари 2014 06 16

Тя много му липсвала

Джейк и Алиса; Снимка: Splash News

Джейк и Алиса; Снимка: Splash News

Джейк Гиленхал се раздели с модела Алиса Милър през декември миналата година, защото двамата не можеха да се справят с връзката от разстояние, която имаха. Актьорът трябваше да се премести от Ел Ей в Ню Йорк, тъй като снимаше лентата „Nightcrawler“. Но според близки до звездата той и бившата му не можели дълго един без друг и се събрали отново.

„Бяха разделени повече от две седмици, така че можем да кажем, че е имало реална раздяла. През цялото време не спираха да си говорят. И когато приключи със снимките Джейк имаше доста време да остане насаме със себе си. Той прекара празниците със семейството си и постоянно си мислеше за нея. Тя много му липсваше“, сподели източник пред UsMagazine.com.

Джейк бе човекът, който прекрати романса им преди Коледа, тъй като с Алиса не можеха да се справят с връзка на разстояние.

Двойката се срещна през лятото съвсем случайно във фитнес зала в Ню Йорк. Преди Алиса актьорът имаше връзки с Рийз Уидърспун, Кирстен Дънст, Минка Кели и певицата Тейлър Суифт, на която дори е отнел девствеността, неотдавна съобщиха американските таблоиди.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )