IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кайли Миноуг: Обмислям осиновяване

24 февруари 2014 08 20

Звездата не се е отказала от идеята да стане майка

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Австралийската поп звезда Кайли Миноуг за първи път сподели открито, че обмисля варианта да осинови дете. Певицата разкри, че не се е отказала от идеята за майчинство, въпреки че е наясно, че на 45 години трудно би могла да си роди биологично дете.

Кайли наскоро се раздели и с последния си сериозен приятел – испанския модел Андрес Веленкосо. Тя обаче намекна, че скоро може да се сдобие с наследник дори и без да има мъж в живота си. „Животът ми се разви не по начина, по който очаквах. Тази година за мен започна малко тъжно – осъзнах, че може би никога няма да мога да си родя дете. Но пък започнах да обмислям варианта за осиновяване все по-сериозно“, каза тя пред вестник „The Sun“.

Кайли и Андрес бяха заедно в продължение на пет години. „С него се разделихме приятелски, но все пак трудно. Би било прекрасно да намериш човек, с когото да останеш завинаги, но при мен не се получи“, допълни русото миньонче.

„След като минеш 40-те, вече не гледаш на света през розови очила. Разбрах, че не мога да живея и според очакванията на другите. Виждам себе си в огледалото всяка сутрин и отражението ми не е същото, което хората виждат“, допълва Миноуг, която скоро ще се изявява като ментор в риалити формата The Voice, Великобритания.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
След като минеш 40-те, вече не гледаш на света през розови очила. Разбрах, че не мога да живея и според очакванията на другите. Виждам себе си в огледалото всяка сутрин и отражението ми не е същото, което хората виждат
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар