IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Катрин Хейгъл спасява животни

24 февруари 2014 13 30

Актрисата помага на две кучета от Сочи да намерят дом в САЩ

Катрин Хейгъл; Снимка: Reuters

Катрин Хейгъл; Снимка: Reuters

Катрин Хейгъл е позната най-вече като сладката блондинка от редица романтични филми. Малко хора обаче знаят, че освен актриса, звездата е и защитник на животните. Поредният пример за това е спасяването на две кучета от Сочи, за които Катрин се погрижила да намерят дом в САЩ.

35-годишната звезда взела животните от американската кореспондентка Али Федотовски, която по това време била в Русия заради Олимпиадата и която придружила кучетата от Сочи до Лос Анджелис. Всъщност постъпката на Катрин не трябва да бъде изненада, имайки предвид, че самата тя има седем кучета.

Освен това актрисата е съосновател на фондацията Jason Debus Heigl, която има за цел да намира домове на бездомни кучета. Пред People.com Катрин споделя, че била вдъхновена да помогне, след като разбрала, че властите в Русия планират да убият всички бездомни кучета в близост до олимпийския парк.

Звездата била притеснена дали всичко ще бъде наред с животните, тъй като за пръв път прави „спасителна акция“ от една в друга страна. На летището актрисата поела кучетата, наречени Сори и Адлер, и веднага ги завела на ветеринар. Редица спортисти също помогнаха на бездомните кучета в Сочи, като някои от тях дори ги осиновиха.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

До анонимен ( преди 10 години )
Не мога да повярвам колко ограничени хора има! Сигурно новините за изцепките на другите са ти по-интересни!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )