IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Саймън Коуел нае кучешки експерт да сближава сина и кучетата му

25 февруари 2014 06 28

Музикалният продуцент се страхувал четириногите да не се чувстват заплашени от малкия

Саймън Коуел, Снимка: Splash news

Саймън Коуел, Снимка: Splash news

Саймън Коуел обича не само сина си, но и кучетата си. Музикалният продуцент стана татко на момченце преди броени дни и макар бебето да е съвсем мъничко, той не смята да се отказва от домашните си любимци, а точно обратното. Коуел вече търси начин как да запознае четириногите с детето си и дори е наел експерт да му помага.

Коуел и приятелката му Лорън Силвърман се притеснявали и че кученцата Скуидли и Дидли ще се почувстват самотни и изолирани след появата на малкия им наследник Ерик. Щастливите пресни родители са потърсили помощ от кучешкия експерт Едуард Алава, който да се погрижи четириногите да не страдат от появата на бебето.

„Едуард съветва Саймън как да запознае Ерик с кучетата. Той му каза да сложи едно от одеялата на бебето в тяхното легло, за да свикнат с миризмата на бебето“, каза източник, цитиран от Female First.

Освен това кучешкият гуру щял да отиде в хотела на Саймън и да се грижи известно време за йоркширските териери. Той щял да ги разхожда по три пъти дневно и дори им бил донесъл кашмирени пуловери, за да не им е студено.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
проблемите на хората от "първия свят"
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар