IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мел Си често се чувства самотна

25 февруари 2014 14 00

Певицата иска да срещне подходящ мъж

Мел Си; Снимка: Getty Images

Мел Си; Снимка: Getty Images

Много жени се оплакват, че не могат да намерят „истинската любов“ и подходящ партньор. В тези случаи известността почти не играе роля, както може да видим от примера на Мел Си. Певицата от „Spice Girls“ често се чувства самотна, след като през 2012 година приключи своята 10-годишна връзка.

40-годишната Мел не е имала сериозен приятел, след като се раздели с Томас Стар, бащата на нейната 5-годишна дъщеря Скарлет. Макар Мел Си да признава, че се чувствала „облекчена“ след края на дългогодишните си отношения, тя споделя, че животът на необвързаните може да бъде труден.

„В началото беше трудно, защото очевидно, когато връзката е към края си, има причини за това. Първоначално бях много облекчена, след като предприех тази стъпка и промених своята среда. Но с течение на времето има моменти, в които ти е трудно, независимо дали това е времето през нощта или дистанцирането“, признава певицата.

За 18-месечния период, в който Мел Си е разделена с бащата на дъщеря си, нейното име е свързвано с диджея Грег Бърнс и певеца Мат Кардъл. Въпреки това звездата от „Spice Girls“ споделя, че желае да се влюби отново, но винаги ще поставя дъщеря си на първо място.

Наскоро пред списание HELLO! Мел Си каза: „Имах някои забавни времена, докато бях необвързана, но сега би било хубаво да се запозная с някого. Наистина е трудно да срещна мъж, а да бъда самотна майка усложнява нещата. Не искам да представя Скарлет на някой неподходящ или някой, за когото не съм сигурна“.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари