IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Теру „клекна“ и долетя обратно при Анистън

26 февруари 2014 07 00

След месеци раздяла Джъстин най-накрая се прибра при годеницата си в Лос Анджелис

Джъстин Теру, Снимка: Reuters

Джъстин Теру, Снимка: Reuters

Напоследък в Холивуд усилено се дискутира ще има ли сватба или по-скоро раздяла между Дженифър Анистън и Джъстин Теру. Двете звезди за пореден път не могат да кажат кога ще бъде венчавката им, а напоследък се говореше, че връзката им дори има сериозни проблеми. Основната причина е фактът, че и двамата не живеят заедно през последните месеци, тъй като Джъстин снима лентата The Leftovers в Ню Йорк, а Анистън беше в Лос Анджелис.

Актрисата дори отказа да празнува рождения си ден с Теру по-рано този месец, защото не искаше да напусне любимия си американски град. И както се казва в познатата ни поговорка „Щом Мохамед не отива при планината, планината идва при Мохамед“ и Джъстин най-накрая се прибра при любимата си, пише eonline.com.

Преди да се върне в обятията на Джен обаче, Теру се възползва от шанса да се позабавлява със своя приятел Орландо Блум, който през последните месеци се радва на ергенски живот, след като се раздели със съпругата си Миранда Кер. Двамата приятели си направиха мъжка вечер, като купонясваха на парти на Bowery Street, Ню Йорк, а след това се срещнаха и с други симпатяги в Сохо.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Katnip ( преди 10 години )
Тези са като Дързост и красота вече...ще се женят, няма да се женят... Ако искаха - да са го направили. Явно, че няма да ги бъде.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )