IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана и Дрейк засилиха слуховете, че отново са заедно

26 февруари 2014 08 05

Поп звездата долетя в Париж, за да подкрепи рапъра за неговия концерт във френската столица

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Риана наля масло в огъня на слуховете, че се е събрала отново с бившия си приятел Дрейк. Поп звездата долетя специално от Щатите, за да присъства на концерта на рапъра в Париж, Франция във вторник (25 февруари).

Информацията, че Рири и Дрейк са дали нов шанс на отношенията си се появи още в края на 2013-та година, след като двамата бяха засичани на няколко пъти да купонясват заедно в клубове из Ел Ей.

Според феновете на концерта на рапъра във френската столица, вчера между него и певицата определено са се усещали искри, а тя цяла вечер игриво е флиртувала и танцувала около него. Двойката излизаше за кратко през 2010 г., след което тя имаше няколкогодишна връзка с Крис Барун (с когото се събираше и разделяше на няколко пъти).

Наскоро самият Дрейк отрече слуховете, че е възродил романа си с Риана и то пред списание Rolling Stone. Той каза: „Тя е само моя фантазия. Би било супер да сме заедно, но не сме. Ние се забавляваме заедно. Тя е супер готина, но сме само приятели. Тя ще бъде моя приятелка за цял живот.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Katnip ( преди 10 години )
Той явно иска, но тя се дърпа ;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )