IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Връзката на Кейт Хъдсън и Матю Белами е в криза

27 февруари 2014 08 24

Изглежда и техните планове за сватба скоро няма да се състоят

Кейт и Матю за последно се появиха заедно през юли 2013; Снимка: Getty Images

Кейт и Матю за последно се появиха заедно през юли 2013; Снимка: Getty Images

Връзката на холивудската звезда Кейт Хъдсън и британския музикант Матю Белами е в криза, твърдят близки на двойката. Двамата са сгодени и имат 2-годишен син Бингам, но не са се появявали заедно на публично място повече от половин година.

„Кейт и Мат са скарани от известно време. Те прекараха коледните празници заедно. Бяха в Австралия, където бандата на Белами „Muse“ имаше концерти. След това тя се върна в Щатите, а той си остана в Англия. Кейт се чувства добре в Лос Анджелис и отказва да живее в Лондон“, твърди неин близък.

34-годишната актриса и 35-годишният певец се срещнаха през април 2010 г. на музикалния фестивал „Coachella“ в Калифорния. Връзката им се разви доста бързо и още на следващата година тя роди сина им.

Хъдсън има един развод зад гърба си с музиканта Крис Робинсън, от когото има 10-годишен син Райдър.

В интервю през януари актрисата каза, че не планира скорошна сватба: „В момента съм толкова заета, което е страхотно. Аз идвам от едно нетрадиционно семейство. Моите родители не са сключвали брак, така че част от мен също не иска да го прави.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

pepi ( преди 10 години )
nito gi znaia , nito sam tezi ,otdavna samsavsem li4no samo s Boiko
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )
да се оправят... аз ли да им помагам хахахах
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар